Testimoniale

Feedback-ul dat de cliențiI cabinetului

Sebastian G.:
Am toată stima pentru domnul avocat Adrian Nicolaie și îl recomand călduros. A acordat o atenție deosebită problemei juridice pe care am avut-o. Implicarea de care a dat dovadă și profesionalismul cu care a dus la capăt procesul din instanță, cred că au fost foarte importante pentru câștigarea cauzei. Îi mulțumesc mult și îi doresc succes în continuare.

Bogdan C.:
Conduc o societate de intermediere financiară. Un fost client a publicat pe niște site-uri o serie de informații false și denigratoare despre firma noastră. Domnul avocat m-a ajutat să îl dăm în judecată pe acel om, care între timp ne era concurent de fapt, demonstrând lipsa de veridicitate a alegațiilor din online și obținând despăgubiri pentru prejudiciile de imagine care ne-au fost aduse.

Diana M.:
D-nul Nicolaie este cel mai prietenos avocat din câți am cunoscut. Dumnealui nu m-a făcut să mă simt ca la un interogatoriu atunci când ne-am întâlnit ca să îi prezint problema pe care o am cu societatea la care sunt administrator. Mai fusesem și la alții, dar parcă vorbeam chineză cu ei…

Constantin A.:
Un om cu adevărat implicat în cazurile pe care le are de rezolvat! Mie mi-a câștigat încrederea din prima. Am știut fără dubiu că d-nul Nicolaie este avocatul care va putea să negocieze în numele meu contractele comerciale pe care voiam să le reinițiez cu niște parteneri străini.

Ioana B.:
Colaborez constant cu domnul avocat Nicolaie. L-am cunoscut când voiam să îmi înființez firma și să îmi fie găzduit sediul social. Apoi mi-am dat sema că am nevoie de asistență juridică și în activitatea curentă, așa că am un abonament la dumnealui. Este bine să îți fie alături un specialist atunci când închei contracte de afaceri, când te lovești de tot felul de instituții ale statului sau când trebuie să îți pui la punct dosarele de resurse umane și restul actelor juridice.

Cornelia D.:
Se spune câ sângele apă nu se face. Excepția sunt neamurile mele. Am avut un partaj succesoral pornit de un frate vitreg. Noroc că l-am angajat pe domnul avocat ca să mă reprezinte. Datorită abilităților dumnealui, până la urmă procesul s-a încheiat cu o soluție ideală pentru toate cele 5 părți implicate.

Marian R.:
Am suferit o vătămare fizică în urma unui accident rutier. Dacă nu aș fi apelat la domnul avocat Nicolaie nu cred că obțineam despăgubiri de la compania de asigurări a șoferului vinovat. Foarte dificili sunt oamenii de acolo.

Andrada V.:
Voiam să divorțez fără prea mult timp pierdut și fără certuri în plus. Domnul avocat a reușit să îmi convingă soțul că este benefic pentru amândoi să stabilim amiabil cum ne vom ocupa împreună de cei 2 copii pe viitor, iar divorțul să ni-l asumăm din culpa amândurora.

Grigore I.:
Am avut mereu oroare de ghișee și funcționari publici. Am apelat la domnul avocat Nicolaie iar în foarte scurt timp am putut da drumul afacerii pe care mi-o doream. Actele firmei au ieșit repede, iar de un contabil bun am reușit să fac rost tot prin intermediul dumnealui.

Valeria A.:
Am reușit să obțin actul de proprietate pentru un teren pe care aveam doar o promisiune de vânzare de la o doamnă care între timp a pus ochii pe alt client. Domnul avocat s-a ocupat să obțină în instanță o hotărâre care mi-a fost favorabilă; acum pot să îmi construiesc casa visată.

Cătălin M.:
Am fost dat în judecată de un operator de telefonie mobilă pentru o sumă neplătită acum foarte mult timp. A fost prima dată când am avut de-a face cu instanțele. Cu foarte multă abilitate, domnul avocat m-a ajutat să mă calmez și chiar m-a scăpat de datorie.

Daniel R.:
După 8 ani munciți la o firmă am fost concediat abuziv. Domnul avocat Nicolaie m-a ajutat să recuperez salariile care mi se cuveneau după anularea în instanță a deciziei de concediere. Iar pe holurile tribunalului mi-am cunoscut actuala soție – ca să vedeți că nimic nu e întâmplător!

Mădălina P.:
Nu știu cum reușește domnul avocat să se facă atât de repede plăcut. La întâlnirile avute m-am simțit mereu în largul meu și i-am putut povesti toate detaliile cazului de malpraxis în care eram implicată. Presiunea psihică era foarte mare fiindcă știam că sunt nevinovată. Noroc că foarte mulți pacienți mi-au rămas aproape și mi-au fost martori în proces. Domnul avocat mi-a obținut o soluție favorabilă.

George C.:
Am fost neglijent când am încheiat un act cu niște rude, iar când am ajus la domnul avocat Nicolaie mi-am dat seama că există o rezolvare la care nu m-aș fi gândit niciodată. O să îi fiu mereu recunoscător, am economisit foarte mulți bani.